• Középiskolai tanulmányaimat a Móra Ferenc Egészségügyi Szakközépiskolában végeztem 1992-ben. Az iskola befejezése után azonnal elkezdtem dolgozni a Heim Pál Gyermekkórház a Fül-orr gége osztályán. A közel 20 év alatt, amit ott töltöttem elsajátítottam a gyerekek ápolását, vérvételét. Az életutam következő állomása az Országos Vérellátó Szolgálat volt ahol vérvételi asszisztensként dolgoztam.
  • 2012 szeptemberétől egy plazmavételi centrum asszisztenseként később vezetőasszisztenseként dolgoztam. Ez idő alatt még jobban elsajátítottam a vénaszúrási és mintavételi technikákat. Elvégeztem egy plazmaferezis gép tréneri képzést Münchenben.27 év szakmai tapasztalattal rendelkezem, de néha számomra is van kihívás egy- két véna személyében.
  • 2019 januárjában nyitottam meg a Kispesti Magán Vérvételi Helyet. Célom egy olyan vérvételi lehetőség és kellemes környezet biztosítása a páciensek számára, ahol szakmailag, lelkileg is a tudásom szerinti maximumot tudom nyújtani.
  • A vérvétel egy invazív beavatkozás igaz pár másodperci tart, de ezt a pár másodpercet nem mindegy, hogy éli meg a vérvételre érkező gyermek illetve felnőtt.

Varró Krisztina